vineri, 3 februarie 2017

Samsung incearca sa indulceasca povestea Note 7

Am aflat intamplator, fiindca nu mai citesc toate barfele si zvonurile referitoare la Samsung Galaxy Note 7, ca firma coreeana incearca sa dreaga busuiocul cumva, oferind un credit de 100 de dolari americani acelor clienti care returneaza Note 7 dar care vor achizitiona un terminal mobil tot marca Samsung.

Este o miscare de marketing destul de isteata, dar foarte costisitoare, daca n-ar fi fost vorba despre Samsung. Nu orice companie si-ar permite asemenea pierderi, adaugate la dezastrul financiar Note 7, dar cum Samsung e pe val si se pare ca nu va pica prea curand, e posibil ca acesta sa fie un loz castigator.
Ce e foarte elegant insa, este ca Samsung ofera 25 de dolari si celor care returneaza Note 7 dar cumpara alta marca, cel putin asa sustine webserve.ro. Sa-i credem, doar e vorba despre Samsung, ei pot orice.

Curiozitatea mea (si a multor oameni care au iubit linia Galaxy Note) este daca Samsung va avea curajul sa continue productia Note. Cu alte cuvinte, brandul Samsung e suficient de puternic pentru a face fata acestei furtuni mediatice?
Ramane de vazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu